ABOUT

Jasper Bos,  geboren op 22-06-1987 in Noorden, woont en werkt in Alphen aan den Rijn

 

Sinds dat ik oud genoeg was om mijn vingers in een pot verf te stoppen  houd ik van creëren.   Als kind ben ik zowel op school als daar buiten in contact gekomen met tal van creatieve uitingen.  Na de middelbare school heb ik de opleiding Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek afgerond.  Echter in mijn  vrije tijd ben ik altijd bezig gebleven met tekenen, schilderen en dergelijke.

 

Tijdens een periode van ziekte volgde het besef dat ik  meer passie heb voor tekenen, schilderen etc dan voor het werk op het laboratorium. Daarom volg ik al enige jaren les van de kunstenares  Colette Curfs .

 

Mijn werk is gebruikt als promotie materiaal voor o.a.  exposities van Park Villa in Alphen aan den Rijn en heeft o.a deelgenomen aan de expositie van de Groene Hart kunstwedstrijd 2015, Bloem kunst expositie 2017 en de ALPHENART kunstroute 2017. Het werk wordt veelal omschreven als erg fantasierijk.

 

 

krant
SAMSUNG CSC
kalender

Het belangrijkste element tijdens mijn creatieve proces is het werken vanuit het onderbewustzijn.  Het begint bij het maken van de achtergrond.  Vervolgens werk ik de figuren die ik zie verschijnen in de achtergrond verder uit, veelal met acryl markers.  Naast deze werkwijze houd ik van experimenteren met verschillende materialen en werkwijzen.

 

Het blijft mij verbazen hoe je kunt beginnen zonder een idee en langzaam maar zeker verschijnt er een wonderlijke wereld op het doek.  Tevens vind ik het fascinerend hoe het werk de fantasie van anderen kan prikkelen en verschillende mensen verschillende figuren zien in het werk.

 

Ik hoop dat het werk ook jouw fantasie prikkelt.

SHOPS

 

 

Nieuwsbrief